Biscuiti crocanti cu malai

Postat de gatiticuspor in Dulciuri
21 Mar 2014 | 5430 vizualizari
Biscuiti crocanti cu malai

Aceasta varianta de biscuiti este super delicioasa si rapida. Pana si mofturosul familiei a fost de acord.

Ingrediente

  • 240 g malai
  • 250 g unt
  • 200 g faina
  • un ou
  • 140 g zahar pudra
  • un pumn fulgi de ovaz

Mod de preparare

  Asezati toate ingredientele intr-un castron incapator si amestecati bine pana ce obtineti un aluat moale.

   Formati bile de marimea unei nuci si aplatizati apasand usor cu palma peste fulgii de ovaz. Asezati biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 10-15 minute.

   Cand ii veti scoate din cuptor biscuitii vor fi putin moi dar se vor intarii si vor devenii foarte crocanti cand se vor racii.

   Eu am facut jumatate din aluat cu fulgi de ovaz si cealalta jumatate i-am ornat doar cu putin icing. Ii puteti lasa si simpli sunt la fel de deliciosi in ambele variante.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti crocanti cu malai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Brownies

Postat de cristeena20

Brownies

Intai topim ciocolata cu margarina la foc mic si adaugam zaharul si uleiul, amestecand bine. Cand ingredientele sunt omogene luam de pe foc si punem la racit.  Batem ouale cu un tel (doar...

Citeste continuarea

Papanasi cu gem de caise

Postat de Constelatialeu

Papanasi cu gem de caise

Intr-un castron, punem branza dulce, adaugam praful de sare, cele 2 oua, esenta de portocala, zaharul brun, zaharul vanilat si bicarbonatul de sodiu si amestecam bine pana se omogenizeaza toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2014, 12:44
interesant
la 21.03.2014, 12:44
minunati
la 21.03.2014, 12:44
de retinut, ca si asa mi se strica malaiul Multumesc!
la 21.03.2014, 12:53
la 21.03.2014, 12:54
ce bine arata!!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking