Biscuiti cu portocala

Postat de Alina26 in Prajituri
11 Iul 2013 | 3395 vizualizari
Biscuiti cu portocala

Nu arata ele prea bine...dar sunt foarte bune...:) :) M-am chinuit pana le-am facut ....sa imi iasa cat de cat rotunde...:D..nu stiu cred ca in reteta mai trebuia ceva.....ca era aluatul cam moale....dar nu conteaza au fost bune.

Ingrediente

  • 160 g margarina
  • 200 g faina
  • 80 g amidon alimentar
  • 2 oua
  • 80 g zahar pudra
  • coaja de la 2 portocale
  • 2 lg de zeama de portocala
  • zahar pentru suprafata biscuitilor

Mod de preparare

1.Puneti intr-un bol faina,amidonul alimentar,zaharul pudra,coaja de lamaie si margarina,si mestecati bine.(le puteti pune si intr-un robot).

2.Adaugati cele doua oua si zeama de portocal si continuati sa mestecati.Compozitia va fi putin moale.

3.Eu am mai adaugat 50g faina ca era cam moale.Bagati la frigider timp de 3 ore jumate.

4.Dupa aceea incingeti cuptorul la 180° ungeti o tava cu margarina si incepeti sa faceti biscuitii.Presarati zahar pe deasupra si dati la cuptor pentru 10 minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert inghetata Orange-Campari

Postat de katty

Desert inghetata Orange-Campari

Amestecam intr-un vas sucul proaspat stors de portocala cu zaharul si Campari. Amestecam cu frisca. Pornim aparatul de inghetata. Turnam amestecul. Peste 20 de minute inghetata va fi gata....

Citeste continuarea

Desert biscuiti cu fulgi de ovaz

Postat de katty

Desert biscuiti cu fulgi de ovaz

Punem untul cu zaharul la foc intr-o craticioara. Amestecam continuu pana obtinem consistenta unei paste groase. Dam jos de pe foc, incorporam faina, sarea, esenta de vanilie si coaja de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2013, 18:58
foarte bune! Daca aluatul e mai moale nu te mai chinui sa le tai, iei cu lingura aluat si il pui pe tava! O idee ar fi sa le glazurezi sau inainte sa le coci le presari cu cocos!
la 11.07.2013, 19:03
la 11.07.2013, 19:07
Conteaza gustul
la 11.07.2013, 19:48
la 11.07.2013, 19:51
Daca e prea moale compozitia o poti pune cu ligurita sau cu un posh.

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking