Ingrediente
- 2 oua
- 200 gr unt
- 6 linguri zahar
- 300 g fulgi ovaz
- 100 g faina
- 150 g stafide de Corint
- 100 g fulgi de nuca de cocos
- extract de vanilie
- 1 lingura cu scortisoara
- 1 plic cu praf copt
Mod de preparare
Topim untul usor, adaugam zaharul si mixam pana la omogenizare completa .
Adaugam ouale batute si amestecam . Presaram scortiosara, adaugam extractul de vanilie , dupa care adaugam fulgii de ovaz, nuca de cocos, stafidele si mixam usor. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam .
Pregatim o tava captusita cu hartie de copt , in care vom asaza biscuiti rotunzi formati cu mana umeda. Se pot face si sub forma de baton , in functie de preferinte.
Se coc in cuptor, la foc mic, cca. 15 minute.
Dupa ce s-au rumenit pe margini , se scot din cuptor si se lasa la racit.
Sunt extrem de fragezi si gustosi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|