Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz

Postat de Ina in Dulciuri
12 Oct 2014 | 5563 vizualizari
Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz

Acesti biscuiti i-am vazut prima data la scumpicioasa noastra , Laura , care i-a laudat asa de mult , incat m-a si convins sa-i incerc. Sunt extrem de fragezi si de gustosi! :X Multumesc, Laura ! :-* Gand bun catre tine! >:D

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr unt
  • 6 linguri zahar
  • 300 g fulgi ovaz
  • 100 g faina
  • 150 g stafide de Corint
  • 100 g fulgi de nuca de cocos
  • extract de vanilie
  • 1 lingura cu scortisoara
  • 1 plic cu praf copt

Mod de preparare

Topim untul usor, adaugam zaharul si mixam pana la omogenizare completa .  

Adaugam ouale batute si amestecam . Presaram scortiosara, adaugam extractul de vanilie , dupa care adaugam fulgii de ovaz, nuca de cocos, stafidele si mixam usor. La sfarsit  adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam . 

Pregatim o tava captusita cu hartie de copt , in care vom  asaza biscuiti rotunzi formati cu mana umeda. Se pot face si sub forma de baton , in functie de preferinte.

Se coc in cuptor, la foc mic, cca. 15 minute.

Dupa ce s-au rumenit pe margini , se scot din cuptor si se lasa la racit.

Sunt extrem de fragezi si gustosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Crema de vanilie cu dulceata de trandafir

Postat de andaoana

Crema de vanilie cu dulceata de trandafir

Pregatim 6 sau 8 forme ramekin , le ungem bine cu unt si le asezam intr-o alta tava . Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un vraf de cutit de sare pana devin pufoase si...

Citeste continuarea

Budinca de orez cu branza

Postat de rocsi_1612

Budinca de orez cu branza

Spalam orezul in doua-trei ape, il punem la scurs. Laptele il punem la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot, adaugam orezul, il fierbem pana este patruns cam pe 3/4. Il luam de pe foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2014, 19:20
Sunt o bunatate!
la 12.10.2014, 19:23
Da, Bunica! Le-am facut destul de des, dar n-am apucat sa postez reteta pana azi
la 12.10.2014, 19:25
buni buni
la 12.10.2014, 19:32
cred ca sunt deliciosi
la 12.10.2014, 19:33

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking