Ingrediente
- Am folosit:
- 200 gr biscuiti
- 50 gr fulgi de ovaz
- 100 gr unt la temperatura camerei
- 400 gr branza dulce
- 200 ml frisca lichida
- struguri,zmeura,mure
- esenta de vanilie
- 50 gr zahar
- 3 linguri iaurt
- 10 gr foi de gelatina
Mod de preparare
Am pus in robot biscuitii,fulgii de ovaz si untul si am maruntit totul bine pana cand “blatul” s-a legat,am scos apoi totul din robot si am pus biscuitii cu unt intr-o forma de tort,presand bine si apoi am dat la frigider pana cand am pregatit umplutura.
Intr-un castron am pus branza,zaharul,esenta de vanilie si am amestecat bine.50 ml frisca lichida i-am pus la foc sa se incalzeasca si mai apoi am dizolvat in ea gelatina foi,tinuta in prealabil la inmuiat in apa rece,am adaugat apoi frisca lichida peste branza,si am amestecat bine,am turnat si restul de frisca 150 ml,si 3 linguri de iaurt.Fructele le-am taiat in jumatati si o parte din ele le-am incorporat in branza cu frisca,iar cateva fructe intregi am pastrat pentru a decora prajitura.
Deasupra am pus gelatina rosie pentru prajituri,dar e bine si fara,si am dat cheesecacke-ul la frigider pentru cateva ore pentru ca gelatina sa isi faca treaba …minunat a iesit
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecacke cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|