Ingrediente
- 300 g faina,
- 150 g ulei de palmier (unt),
- 100 g zahar pudra,
- 1 ou,
- zahar vanilat,
- coaja rasa de lamaie ,
- 1 esenta lamaie,
- un praf sare.
- Ingrediente pentru glazura colorata:
- 200 g zahar pudra,
- 1 albus ou,
- 1 lingura zeama de lamaie,
- colorant alimentar,
- ciocolata amaruie topita in bain marie pentru biscuitii ornati cu ciocolata.
Mod de preparare
Amestecati toate ingredientele cu o lingura, apoi cu mana pana se incorporeaza toate.
Apoi, aluatul il inveliti in folie si il dati 30 minute la frigider.
Intindeti o foaie de cca. 0.50 mm si taiati cu ce forme aveti.Eu am avut de iepuras, miel si floricica.
Puneti biscuitii intr-o tava teflonata si ii bagati la cuptor, la 175 grade pe gratarul din miljoc, pentru cca 15 minute.
Sunt gustosi, fragezi si dragalasi...
Ornati biscuitii cu bezeaua facuta din ingredientele de mai sus.
Pofta buna, daca va indurati sa ii mancati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|