Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale

Postat de naomy in Dulciuri
24 Aug 2011 | 8528 vizualizari
Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale

Am hotarat sa fac acesti biscuiti pentru micul dejun,au multa fibra si putine calori. 150 kcal,pentru 3 biscuti ,suficient pt un mic dejun alaturi de o cafea cu lapte degresat.

Ingrediente

  • 100 gr faina integrala
  • 50 gr de tarate de ovaz
  • 50 gr zahar brun
  • 20 lapte praf
  • 70 mil lapte degresat
  • 1 lingura de ulei masline
  • o lingurita de praf de copt.

  .

Mod de preparare

Punem toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi adaugam laptele treptat si amestecam pana se formeaza o pasta vascoasa si lipicioasa. Adaugam migdalele si modelam pasta in forme de bilute pe care le punem intr-o tava plata (tava de la cuptor) tapetata cu hartie. Aplatizam bilutele cu o lingura sau cu degetele, le lasam la cupor intre 10 -15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cornuri Godina cu nuca si dulceata de prune

Postat de reisnaor_2006

Cornuri Godina cu nuca si dulceata de prune

       Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Mierea si untul le dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem...

Citeste continuarea

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Postat de Constelatialeu

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Mai intai ne pregatim ingredientele, sa le avem la indemana. Intr-o craticioara punem 8 linguri d ezar si il punem pe foc sa se caramelizeze, grija mare sa nu-l ardem ca devine amar. Eu am folosit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.08.2011, 15:05
foarte buni
la 24.08.2011, 15:06
Digestie ,
la 24.08.2011, 15:16
la 24.08.2011, 16:37
la 24.08.2011, 16:46
multumesc de comentarii

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking