Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure

Postat de vero_closca in Prajituri
7 Mai 2010 | 7212 vizualizari
Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure

Ingrediente

  •  1ou
  •  o cana de zahar
  •  200 ml ulei
  • 250 g faina
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 12 lingurite dulceata de fructe de padure
  • 100 g nuci maruntite

 

Mod de preparare

 Oul se freaca cu zaharul pana devine o pasta,se incorporeaza uleiul putin cate putin.Separat se amesteca faina cernuta cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.

In tava de copt (neunsa) se indinde o foaie de 5 mm grosime dupa care facem 12 cercuri cu un pahar cu gura larga lasand spatiu de 1.5 cm intre ele. Scoatem restul de aluat din jurul cercurilor si il punem deoparte. Pe fiecare cerc punem cate o lingurita cu varf   de  dulceata. Din aluatul ramas intindem o foaie din care taiem fasii pe care le punem pe marginea cercurilor peste dulceata  de jur imprejur.

Daca ne mai ramane aluat il sfaramitam peste dulceata,apoi presaram nucile.

Totul intra in cuptorul preincalzit si se tine la foc mediu pana capata o culoare aramie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Savarina reinterpretata, cu sofran si crema de vanilie

Postat de simona72

Savarina reinterpretata, cu sofran si crema de vanilie

Pentru aluat: in prima faza se pune sofranul cu apa calduta intr-un castron sa stea 10 minute la infuzat. Intr-un alt castron se pune laptele cald, zaharul, drojdia si 2 linguri faina. Se amesteca...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu ciocolata si jeleu de zmeura

Postat de oanapl

Desert prajitura cu ciocolata si jeleu de zmeura

Într-o oală cu fundul gros, pui untul, ciocolata ruptă bucățele și zahărul măcinat. Pui oala la foc mic și lași să se topească ingredientele. Când amestecul e omogen,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.05.2010, 18:02
cu fructe da padure...foarte buni
la 07.05.2010, 18:02
la 07.05.2010, 19:03
5 furcu si vreau si eu macar unu..................foarte frumosi, foarte buni............
la 07.05.2010, 19:15
super vero,am mancat de toate de la tine ,acum sant satula las si la ela
la 07.05.2010, 19:59
imi este foame de mor,dar nu am timp sa mananc,am acte,marfa

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking