Biscuiti spiralati

Postat de pusikmea in Dulciuri
7 Mai 2011 | 4419 vizualizari
Biscuiti spiralati

de ceva timp mi-am propus sa prepar aceasta reteta de biscuiti, azi am reusit, sunt foarte buni ♥♥

Ingrediente

  • 200 g margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 400 g faina
  • 3 linguri cacao
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom

Mod de preparare

Frecam margarina la temperatura camerei cu zaharul pana devine o spuma pufoasa, apoi adaugam oul si omogenizam compozitia, adaugam coaja de lamaie, faina amestecata cu praful de copt, si esenta de vanilie si framantam pana rezulta un aluat pufos, nelipicios.

Impartim aluatul in 2 parti egale, unul il lasam asa, iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao si esenta de rom.

Intindem din ambele aluaturi cate o foaie aproximativ egale intre ele, pe care le suprapunem, apoi rulam.

Rulada astfel formata o dam la frigider 30 de minute, dupa care taiem felii cu grosimea de 1 cm, pe care le vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit 15 minute.

Se pot servi alaturi de un pahar de lapte, cafea sau orice va pofteste inimioara, sunt deliciosi oricum.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Biscuiti fragezi spiralati

Postat de Brindusa

Biscuiti fragezi spiralati

Amesteca foarte bine faina, zaharul pudra, zaharul tos, sarea, praful de copt. Adauga untul si amesteca cu varful degetelor, pana ce se formeaza un amestec asemanator firimiturilor de paine....

Citeste continuarea

Biscuiti spiralati

Postat de TAB1TA

Biscuiti spiralati

Este important ca oul si untul sa se scoata din timp din frigider la tempetatura camerei. Untul se bate bine cu zaharul pana devine ca o spuma. Se adauga oul si se amesteca in continuare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.05.2011, 22:14
Pusika,bravo!arata grozav! si eu am facut de cateva ori, dar ai tai par prea''adevarati''!poate ca to stapanesti arta fotografica!
la 07.05.2011, 22:18
teo multumesc, esti tare, m-ai facut sa rad cu "adevarati" ) as vrea eu sa stapanesc arta fotografica, eu doar ma joc
la 07.05.2011, 22:21
la 07.05.2011, 22:21
Ce bine arata!!!!!! Bravo, Pusik'
la 07.05.2011, 22:23
foarte bine arata

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking