Biscuiti spritati

Postat de deliciousflavours in Prajituri
19 Oct 2011 | 17487 vizualizari
Biscuiti spritati

Cand am pofta pe ceva dulce, usor si rapid pregatesc acesti biscuiti fragezi…

Ingrediente

  • 600 gr faina
  • 300 gr untura
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamiae+zeama de la ½ lamaie
  • lapte

 

Mod de preparare

Intr-un vas mai mare punem faina amestecata cu praful de copt, adaugam untura, zaharul+cel vanilat, ouale intregi, coaja rasa de la lamaie+zeama si incepem sa framantam. Pentru a obtine un aluat moale si usor de modelat adaugam putin lapte caldut.

Pregatim masina de tocat si punem dispozitivul special pentru biscuiti. Trecem aluatul prin masina, asezam biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc putin. Cand s-au racit putin pudram cu zahar praf sau le decoram dupa preferinta si imaginatia fiecaruia.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert biscuiti spritati, cu pudra de roscove

Postat de merisor67

Desert biscuiti spritati, cu pudra de roscove

Punem în bolul unui mixer: untura, ouăle, zahărul tos, smântâna și esența. Le mixăm până se omogenizează compoziția. Nu ne vom speria dacă se separă puțin...

Citeste continuarea

Desert biscuiti spritati, cu aroma de vanilie

Postat de merisor67

Desert biscuiti spritati, cu aroma de vanilie

Punem în vasul unui mixer: untura, ouăle, zahărul tos și cel vanilat, iaurtul și esența și le mixăm până se omogenizează compoziția. Cernem puțină făină împreună...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2011, 10:32
foarte la indemana si deliciosi
la 19.10.2011, 10:54
fragezi, deliciosi merg perfect la o cana de ceai
Dia merg si la cafeaua aia cu boaba de cafea legata cu ata
la 19.10.2011, 10:58
Dena ca sa atenuam efectele crizei
la 19.10.2011, 11:04
se topesc in gura..ne facea mama cand eram mici,doar ca noi ii numeam ciucalai
la 19.10.2011, 11:29

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking