Biscuiti suedezi spritati

Postat de RuxyRux in Prajituri
29 Dec 2010 | 8853 vizualizari
Biscuiti suedezi spritati

Foarte populari de Craciun nu numai in Scandinavia ci si in America de N...cu gust delicios de vanilie acesti biscuiti se topesc in gura, ii putem face in diverse forme cu nuci, cu rahat, cu bombonele...

Ingrediente

  • 227 gr unt nesarat la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • o lingurita si jumatate esenta vanilie
  • 295 gr faina
  • un praf sare
  • rahat, nuci bombonele ce dorim...

Mod de preparare

Puneti untul impreuna cu  zaharul pentru 2-3 minute la mixer pana devine spumos. Adaugati oul si apoi vanilia....mixati cateva minute,  apoi pe viteza mica a mixerului puneti incet si faina in compozitie.

Cu spritul de prajituri dati forma biscuitilor si in mijloc presati rahatul( nucile, sau bombonelele)

Coaceti biscuitii pentru 6-9 min la 177 grade( 180).

Transferati-i pe un gratar sa se raceasca.
Puteti pastra biscuitii o saptamana la temperatura camerei si la congelator cateva luni.

Deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti suedezi spritati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu alune si ciocolata

Postat de Ela68

Prajitura cu alune si ciocolata

De  obicei incep cu prepararea siropului , ca sa aiba timp sa se raceasca pana incep asamblarea prajiturii. Se pune zaharul intr-un vas metalic la foc mic amestecand continuu pana acesta se...

Citeste continuarea

Desert prajitura Furnicuta

Postat de merisor67

Desert prajitura Furnicuta

Mixăm albușurile spumă, presărate cu sare, apoi adăugăm zahărul, treptat și mixăm în continuare până obținem o bezea fermă. Zahărul se va măcina, pentru că se bat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2010, 21:41
Ruxy ce harnicuta esti,acum stiu de ce nu te-am mai vazut
la 29.12.2010, 21:47
Ce dulce esti Criss
la 29.12.2010, 21:48
mersi
la 29.12.2010, 21:53
Foarte frumosi. I-am salvat la favo
la 29.12.2010, 21:53
si eu si eu

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking