Biscuiti umpluti cu ciocolata

Postat de Giana in Dulciuri
5 Noi 2013 | 6389 vizualizari
Biscuiti umpluti cu ciocolata

Am facut acesti biscuiti in mare graba de aceea aspectul lor nu este prea comercial. Insa va asigur ca au un gust satisfacator.

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 1 galbenus de ou
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 600 g faina
  • Pentru umplutura:
  • 100 ml frisca lichida
  • 120 g ciocolata de menaj

Mod de preparare

Incalzim frisca lichida, adaugam ciocolata taiata in cubulete mici si amestecam pana se topeste. Dupa ce s-a omogenizat crema de ciocolata o introducem in frigider si o lasam sa se raceasca pana se intareste. Daca sta crema in frigider 3-4 ore ne va fi mai usor sa umplem biscuitii cu ea.

Pentru aluat untul trebuie sa fie moale. Mixam untul cu zaharul pudra pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam galbenusul de ou si mixam in continuare. La sfarsit adaugam zaharul vanilat, 400 g de faina si framantam. Cele 200 g de faina ramase le adaugam treptat in functie de cata faina avem nevoie. Aluatul trebuie sa fie moale dar nelipicios, daca mai este nevoie mai putem adauga faina pana il aducem la consistenta potrivita. Invelim aluatul cu folie de plastic si il bagam la frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce scoatem aluatul din frigider, facem bilute le scobim cu ajutorul degetelor si punem in fiecare gol obtinut cate o lingurita de ciocolata. Lipim marginile si inchidem bine bilutele ca sa nu curga ciocolata cand introducem biscuitii in cuptor. Aici eu m-am grabit putin si nu am avut rabdare sa-i impaturesc cum trebuia de aceea la unii biscuiti le-a curs putin din ciocolata.

Asezam biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins la 180 grade C. Biscuitii vor fi gata in aproximativ 20 de minute. Insa e bine sa-i verificati, cand devin rozalii dedesubt puteti sa-i scoateti din cuptor.

Se pudreaza cu zahar pudra si sunt gata sa fie mancati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti umpluti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort de foietaj cu Ceva Fin

Postat de Valclaudia

Tort de foietaj cu Ceva Fin

Dezghetam aluatul foietaj la temperatura camerei. Intindem cele doua foi si le decupam cu ajutorul tavii in forma de inima. Coacem foile de foietaj la temperatura mare pana se umfla si devin...

Citeste continuarea

Salam de biscuiti reteta umpluti cu ciocolata

Postat de Geanina87

Salam de biscuiti reteta umpluti cu ciocolata

Salam de biscuiti reteta Am zdrobit biscuitii cu mana. Separat am pus laptele si cu zaharul la fiert, cand zaharul s-a dizolvat am adaugat cacaoa, untul si esenta de rom amestecand bine cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2013, 13:47
la 05.11.2013, 13:52
grozavi biscuitei
la 05.11.2013, 13:55
Krysty, la gust da, la aspect ba
la 05.11.2013, 13:55
Foarte buni...!
la 05.11.2013, 13:58
pune si tu pisicute si floricele pe langa

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking