Ingrediente
Pentru stratul alb de ciocolata:
- 250 g lapte praf
- 100 g unt
- 85 ml apa
- 225 g zahar
Pentru stratul maro de ciocolata:
- 250 g lapte praf
- 100 g unt
- 85 ml apa
- 225 g zahar
- esenta de rom
- cacao
Mod de preparare
Pentru stratul de ciocolata alba:
Intr-o cratita se pune apa cu zaharul pe foc si lasam sa se topeasca zaharul(sa fiarba cca 10 minute).Luam de pe foc,adaugam untul la temperatura camerei si taiat cubulete,laptele praf si amestecam energic pana la omogenizare.
Se tapeteaza o tava cu folie de plastic,turnam compozitia si dam la rece pentru cateva ore sau de seara pana dimineata.
Pentru stratul de ciocolata maro:
Intr-o ctartita se pune apa cu zaharul pe foc si lasam sa se topeasca zaharul(sa fiarba cca 10 minute).Luam de pe foc,adaugam untul la temperatura camerei si taiat cubulete,laptele praf amestecat cu cacao,esenta de rom si amestecam energic pana la omogenizare.
Se tapeteaza o tava cu folie,turnam compozitia si dam la rece pentru cateva ore sau de seara pana dimineata.
*Dupa ce s-a intarit,luam niste biscuiti simpli si ii umplem cu ciocolata de casa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti umpluti cu ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (52)
|