Black Mini-Pavlova

Postat de rhapsody in Prajituri
25 Iun 2012 | 5655 vizualizari
Black Mini-Pavlova

Dupa ce am facut inghetata am ramas cu cateva albusuri. Am decis sa fac o Pavlova, dar putin diferita de cea clasica. Rezultatul a fost uimitor!

Ingrediente

  • Blat
  • 6 albusuri
  • 1 1/2 cana zahar brun pudra
  • 1 1/2 lg cu varf amidon
  • 1 lgt zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • Umplutura
  • 350 g branza din iaurt de casa
  • 4 lgt sirop de soc
  • 2 1/2 lgt miere de salcam
  • 3 piersici

Mod de preparare

1. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare!

2. Adaugati zaharul pudra treptat (cate 1 lg) si bateti pana se topeste.

3. Cerneti amidonul si incorporati-l in compozitie.

4.  Puneti si zeama de lamaie si amestecati.

5. Pe o hartie de copt trasati cercuri cu diametrul de 7 cm. Puneti hartia in tava de copt fata desenata in jos.

6. Puneti compozitia intr-un posh, formam baza fiecarei bezele, dupa care formam bordura.

7. Dati tava in cuptorul preincalzit la 120-140 °C timp de 40 min. Opriti focul si mai lasati tava in cuptor 30 min.

Pentru umplutura amestecati branzica cu mierea si  siropul de soc.

Asamblare:

1. Cojiti piersicile si taiati-le cubulete.

2. Puneti in fiecare bezea cate 1/2 de piersica.

3. Puneti crema de branza intr-un posh si  puneti deasupra piersicilor.

4. Pentru decor puneti cate o cireasa.

Pofta Buna!
   
    

Daca ti-a placut reteta noastra "Black Mini-Pavlova" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura marmorata de post

Postat de mirela0911

Desert prajitura marmorata de post

Intr-un bol se amesteca apa minerala cu zaharul, zaharul vanilat si sarea pana ce acestea se dizolva. Se adauga uleiul, apoi faina impreuna cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul. Se pune...

Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu migdale si cirese confiate

Postat de andaoana

Fursecuri fragede cu migdale si cirese confiate

Incepem prin a freca untul cu zaharul pana se face o crema si nu se simte zaharul . Ca sa ne fie mai usor si sa mearga mai repede se poate folosi zahar pudra. Eu imi fac zahar pudra cu ajutorul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.06.2012, 09:12
prima servita
la 25.06.2012, 09:21
la 25.06.2012, 09:33
va dragilor
la 25.06.2012, 09:39
Am venit si eu la o Pavlova. Mai este?
la 25.06.2012, 09:39
se gaseste zahar brun pudra,sau l-ai rasnit?
foarte fain desert

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking