Bomboane Bounty

Postat de alinutzika in Dulciuri
9 Ian 2012 | 3649 vizualizari
Bomboane Bounty

Foarte bune si rezista mult timp (in cazul in care faci cantitati mari, ca altfel....:) Eu le-am facut de Craciun.

Ingrediente

  •  -100 ml frisca lichida
  • - 250 g margarina la pachet
  • - 300 g zahar pudra
  • - 250 g nuca de cocos (puneti pe rand cantitatea, iar daca mai e nevoie, mai adaugati)
  • - 200 g ciocolata
  • - 2 linguri ulei (pt glazura de ciocolata)

Mod de preparare

Margarina se freaca bine cu zaharul pudra. Se adauga frisca lichida, apoi nuca de cocos.Se amesteca bine.

Daca compozitia va iese prea moale, dati-o putin la frigider. La mine mi-a iesit potrivit de tare, asa incat sa o modelez cum vreau.

Am format un fel de batoane micute pe care le-am dat apoi prin ciocolata topita in 2 linguri de ulei.

Eu cred ca am pus mai mult, pt ca glazura mea nu s-a mai intarit bine si ca sa repar putin aspectul am incercat pe unele sa le presar cu cacao, pe altele sa le pudrez cu zahar praf sau nuca de cocos. Deci, aveti grija!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Bounty" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert Trio Magic sau Primavara pufoasa

Postat de Constelatialeu

Desert Trio Magic sau Primavara pufoasa

Mai intai am pregatit am pregatit frisca batuta din 300 ml smantana pentru frisca si 3 pliculete de zahar vanilat. Frisca ce am impartit-o in 3 pentru fiecare mouse. Mouse ciocolata alba : Am...

Citeste continuarea

Desert tort Bounty

Postat de mirela0911

Desert tort Bounty

Blat: Se pune apa la fiert. In momentul in care clocoteste se toarna peste cacao si se omogenizeaza cu ajutorul unui tel. Se lasa deoparte sa se raceasca. Albusurile se bat spuma cu un praf de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2012, 16:51
pacat ca nu mai ai trebuie sa fie bune
la 09.01.2012, 16:53
bune bune
la 09.01.2012, 16:54
Delicioase!
la 09.01.2012, 17:17
la 09.01.2012, 19:19

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking