Bomboane cu biscuiti, nuca si murata

Postat de Sim0naWorld in Dulciuri
30 Noi 2012 | 3803 vizualizari
Bomboane cu biscuiti, nuca si murata

Ingrediente

  • 8 linguri biscuiti pisati
  • 5 linguri nuca macinata
  • 3 lingurite cacao
  • 1 lingura murata (sau visinata, afinata)
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri nuca de cocos
  • cca 100 g unt
  • miez de nuca
  • fulgi de cocos ptr ornate

Mod de preparare

Am amestecat biscutii cu nuca, cacaoa, zaharul pudra. Am adugat apoi untul si murata, iar la final nuca de cocos. Daca aluatul este prea moala mai adaugati biscuiti sau nuca de cocos, daca-i prea tare mai subtiati-l cu alcool sau unt. Asta-i in functie de tipul de biscuiti.

Cand aluatul a devenit la consistenta dorita, am luat cu mana cat o nuca, am pus in mijloc miez de nuca, i-am dat forma rotunda, apoi am tavalit biluta prin nuca de cocos.

Am procedat asemeni pana am terminat compozitia. Din aceste cantitati mi-au iesit 20 de bucati.

Simplu si delicious, nu?! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu biscuiti, nuca si murata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pere în sos de caramel

Postat de portiadelumina

Pere în sos de caramel

Am considerat că perele trebuie să rămână cu codiţa, chiar dacă e posibil să pară un pic inestetic. Aşadar, se curăţă perele de coajă şi se scoate (pe cât posibil) miezul...

Citeste continuarea

Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

Postat de Constelatialeu

Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, cate o lingura si apoi mixam foarte bine. Repetam procedura pana terminam zaharul. Apoi adaugam otetul si mixam 2 minute. La...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2012, 13:19
Fain mai arata
la 30.11.2012, 13:22
am citit bomboane cu biscuiti si nuca murata ))))))))))))))
la 30.11.2012, 13:23
Dia )) De-as fi citit eu ar fi de inteles, ca am cam gustat murata Dar tu?!
la 30.11.2012, 13:24
Mihaela
la 30.11.2012, 13:27
io nu prea am scuza

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking