Ingrediente
- 200 g unt
- 400 g lapte praf
- 200 g zahar pudra
- 200 g nuca de cocos
- 50 g nuca de cocos albastra
- 150 ml smantana lichida dulce
- migdale
Mod de preparare
Untul moale, lasat la temperatura camerei, l-am mixat bine cateva minute. Cand a devenit spuma am adaugat zaharul pudra continuand mixarea pana s-a topit zaharul. Am adaugat laptele praf, continuand sa amestec cu mana. Pentru ca compozitia a devenit groasa, am pus frisca lichida, putin cate putin, amestecand mereu. Am adaugat si nuca de cocos, si am format un aluat destul de tare pentru a putea fi manevrat.
Am luat cu mana cate o bucata de compozitia, punand in mijloc cate o migdala, si am format bilutele.
Le-am tavalit prin nuca de cocos, apoi le-am pus in foite speciale.
Din aceasta compozitie au iesit cca 85 de bucati. Si cum nu aveam cum sa dovedesc atatea... cele care au ramas le-am dat la frigider, unde pot fi pastrate cateva zile fara problema. Va servesc pe fiecare cu cate o bombonica! Cu ce ocazie?? Va spun data viitoare! ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (34)
|