Raffaelo altfel

Postat de aziz in Dulciuri
16 Apr 2012 | 6703 vizualizari
Raffaelo altfel

Ingrediente

  • 350 gr lapte praf
  • 200 gr unt la temperatura camerei
  • 100 gr fulgi de cocos+70 gr pentru tavalit :))
  • 3 linguri dulce de leche
  • o mana fulgi de orez
  • 70 gr migdale decojite si sfaramate
  • furnici de ciocolata pentru....tavalit:))

Mod de preparare

Amestecam intr-un bol de sticla untul la temperatura camerei cu toate celelalte ingrediente si dam compozitia obtinuta la frigider pentru 15 minute. Formam bilute pe care le tavalim p[rin cocos, furnici de ciocolata sau fulgi de orez. Lasam din nou la frigider timp in care facem o cafea si apoi  stiti ce-i de facut....:))).

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaelo altfel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pavlova cu crema de whiskey Baileys

Postat de AlexTeacher

Pavlova cu crema de whiskey Baileys

Bateti albusurile de ou cu ajutorul mixerului cu bol, Breville ; Adaugati la inceput varful de cutit de sare si 1 lingura de zeama de lamaie;...

Citeste continuarea

Biscuiti cu nutella

Postat de CameliaComan

Biscuiti cu nutella

Prima data trebuie sa formam bilute din nutella. Formam cu ajutorul unei lingurite, gramajoare din nutella si le punem pe hartie de copt. Le punem la congelator pentru 15 minute. Le scoatem si cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2012, 13:37
am adus si cafea!!!!!
la 16.04.2012, 13:38
deci citesc aici:tavalitesfaramate,decojite si toate acestea altfelio vreau egal ce zici tu Mona
la 16.04.2012, 13:39
la 16.04.2012, 13:41
ma bucur ca nu are importanta prin ce au trecut
la 16.04.2012, 13:42
Hai c-am venit si io la tavalit
cu cine ne tavalim?

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking