Raffaelo altfel

Postat de aziz in Dulciuri
16 Apr 2012 | 6717 vizualizari
Raffaelo altfel

Ingrediente

  • 350 gr lapte praf
  • 200 gr unt la temperatura camerei
  • 100 gr fulgi de cocos+70 gr pentru tavalit :))
  • 3 linguri dulce de leche
  • o mana fulgi de orez
  • 70 gr migdale decojite si sfaramate
  • furnici de ciocolata pentru....tavalit:))

Mod de preparare

Amestecam intr-un bol de sticla untul la temperatura camerei cu toate celelalte ingrediente si dam compozitia obtinuta la frigider pentru 15 minute. Formam bilute pe care le tavalim p[rin cocos, furnici de ciocolata sau fulgi de orez. Lasam din nou la frigider timp in care facem o cafea si apoi  stiti ce-i de facut....:))).

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaelo altfel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fursecuri cu pepite de ciocolata

Postat de privatelaura

Fursecuri cu pepite de ciocolata

Intr-un castron, amestecam untul moale, uleiul si zaharul. Amestecam cu un tel, adaugam oul. Amestecam in continuare pana se incorporeaza oul, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt....

Citeste continuarea

Desert budinca de ciocolata

Postat de Oana

Desert budinca de ciocolata

Totul se prepara foarte simplu si foarte usor! Amesteca intr-o craticioara zaharul cu cacaua si 400 ml lapte. Pune apoi pe foc pana se infierbanta bine si se dizolva zaharul. Separat,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2012, 13:37
am adus si cafea!!!!!
la 16.04.2012, 13:38
deci citesc aici:tavalitesfaramate,decojite si toate acestea altfelio vreau egal ce zici tu Mona
la 16.04.2012, 13:39
la 16.04.2012, 13:41
ma bucur ca nu are importanta prin ce au trecut
la 16.04.2012, 13:42
Hai c-am venit si io la tavalit
cu cine ne tavalim?

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking