Bomboane Raffaello Raw Vegane

Postat de Ela68 in Vegan / Raw vegan
4 Apr 2014 | 19990 vizualizari
Bomboane Raffaello Raw Vegane

Imi plac foarte mult deserturile raw, insa, asa cum am spus si in postarea tortului raw cu fruncte de padure, daca nu se foloseste un robot performant este greu, aproape imposibil de obtinut un produs de calitate. Sper sa vina vremea cand imi voi permite sa achizitionez o astfel de ustensila, sa pot face smoothie-uri, lapte din seminte sau creme fine pentru dulciurile pe care le am deja in plan. Una din sursele mele de inspiratie este Ruxandra, cu al ei blog Gourmandelle.com. Toate retetele prezentate sunt pe gustul meu intru-totul, la fel si aceste bomboane raw.

Ingrediente

  • 4 linguri ulei de nuca de cocos
  • 1 cana fulgi de cocos+4 linguri pentru decor
  • 15 migdale crude (de preferat decojite)
  • 2 linguri miere (eu am folosit de rapita)
  • 1/2 lingura esenta de vanilie

Mod de preparare

1. Se pun toate ingredientele in blender, mai putin migdalele si se mixeaza pana se obtine o pasta cremoasa si lipicioasa. Pentru ca nu am un robot performant si nu a rezultat o pasta foarte fina, a trebuit sa mai adaug o lingura de fulgi de cocos, sa se poata lega mai bine. 

2. Se formeaza bilute in care se introduce cate o migdala. Se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos opriti pentru decor si se pun la frigider cateva minute.  

Ies intre 12- si 15 bomboane, in functie de marime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello Raw Vegane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Curry de tofu cu orez (Tofu Coconut Curry)

Postat de Bucataras

Curry de tofu cu orez (Tofu Coconut Curry)

Scurge bine tofu de zeama si taie-l in cubulete, cam de 1cm.  Toaca marunt ceapa, usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute. Pune o lingura de ulei la incins intr-o tigaie si adauga o...

Citeste continuarea

Crema de mazare verde

Postat de Anett

Crema de mazare verde

Fierbem mazarea impreuna cu foii de dafin si cateii de usturoi. Cand mazarea este fiarta, strecuram bine, scoatem foii de dafin si cu ajutorul unui blender maruntim bine pana devine o crema...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2014, 20:23
la 04.04.2014, 20:25
Ingrasa desertul asta? ca eu as servi vreo 3-4 bucati
la 04.04.2014, 20:30
simo, sper ca nu, ca am mancat mai mult de jumate ....tort nu, prajutura nu, atunci ce ?
la 04.04.2014, 20:31
Ce bune
la 04.04.2014, 20:32
Bune si aspectuoase!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking