Borș de vițel cu multe rădăcinoase

Postat de panacris in Ciorbe
8 Dec 2013 | 7298 vizualizari

Uite că a venit rândul sfeclei roșii să o folosesc în borș. Gaby inițial am fost sceptică, dar rezultatul final m-a încântat.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 10.12.2013, 08:52
Cat de bine suna!
la 10.12.2013, 23:27
ce prezentare faina! place mult ciorba de vitel, are un gust aparte
la 16.12.2013, 13:00
la 16.12.2013, 13:51
interesanta reteta
la 30.12.2013, 00:21
Delicios borsul !!!
la 02.03.2014, 17:53
de facut si de propus in meniuri
la 07.04.2015, 10:03
Ce poza reușită
la 07.04.2015, 10:40
Multumesc Iri
la 04.02.2016, 10:42
Arata foarte apetisant!
la 05.04.2017, 18:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking