la 08.12.2013, 18:49 Ce bine arata ciorbita!Cu atatea radacinoase iese super buna!
la 08.12.2013, 18:55 Mulțumesc Buni Chiar că a ieșit tare groasă, nu a mai fost nevoiee niciun fel de adaos, gen: orez, paste, ouă bătute etc.
la 08.12.2013, 18:58
la 08.12.2013, 19:02 preferata mea
la 08.12.2013, 19:06 zic si eu
la 08.12.2013, 19:06 Ai umblat la radacina nu te-ai incurcat cu tije...
la 08.12.2013, 19:07 O mare, mare bunatate. Noua ne place ciorba cu sfecla
la 08.12.2013, 19:14 Rocsi, e prima oară când o inculd în meniu, în afară de clasica salată cu hrean Sincer nu m-a deranjat deloc gustul Deși vorbind cu mama mea, care e un pic conservatoare, m-a întrebat: păi și o să aibă gust de sfeclă???
la 08.12.2013, 19:26 inseamna ca n-ai mancat ciorba (doar) din sfecla. Sa incerci, e excelenta !
la 08.12.2013, 19:31 ) Noi facem dar mai mult de post cu cartofi...
la 08.12.2013, 19:38 Super bun! Urmeaza sa-l incerc si eu!!
la 08.12.2013, 19:42 Ela68, o să probez
la 08.12.2013, 19:43 wow ce bunatate mor cand il vad si eu fac saptamana viitoare
la 08.12.2013, 19:45 clar nu gasesc gulie rosie nici sa stau in cap )