Borș de vițel cu multe rădăcinoase

Postat de panacris in Ciorbe
8 Dec 2013 | 7271 vizualizari

Uite că a venit rândul sfeclei roșii să o folosesc în borș. Gaby inițial am fost sceptică, dar rezultatul final m-a încântat.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 08.12.2013, 18:49
Ce bine arata ciorbita!Cu atatea radacinoase iese super buna!
la 08.12.2013, 18:55
Mulțumesc Buni Chiar că a ieșit tare groasă, nu a mai fost nevoiee niciun fel de adaos, gen: orez, paste, ouă bătute etc.
la 08.12.2013, 18:58
la 08.12.2013, 19:02
preferata mea
la 08.12.2013, 19:06
zic si eu
la 08.12.2013, 19:06
Ai umblat la radacina nu te-ai incurcat cu tije...
la 08.12.2013, 19:07
O mare, mare bunatate. Noua ne place ciorba cu sfecla
la 08.12.2013, 19:14
Rocsi, e prima oară când o inculd în meniu, în afară de clasica salată cu hrean Sincer nu m-a deranjat deloc gustul Deși vorbind cu mama mea, care e un pic conservatoare, m-a întrebat: păi și o să aibă gust de sfeclă???
la 08.12.2013, 19:26
inseamna ca n-ai mancat ciorba (doar) din sfecla. Sa incerci, e excelenta !
la 08.12.2013, 19:31
) Noi facem dar mai mult de post cu cartofi...
la 08.12.2013, 19:38
Super bun! Urmeaza sa-l incerc si eu!!
la 08.12.2013, 19:42
Ela68, o să probez
la 08.12.2013, 19:43
wow ce bunatate mor cand il vad si eu fac saptamana viitoare
la 08.12.2013, 19:45
clar nu gasesc gulie rosie nici sa stau in cap )
la 08.12.2013, 19:53

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking