Borș de vițel cu multe rădăcinoase

Postat de panacris in Ciorbe
8 Dec 2013 | 7304 vizualizari

Uite că a venit rândul sfeclei roșii să o folosesc în borș. Gaby inițial am fost sceptică, dar rezultatul final m-a încântat.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 08.12.2013, 19:57
Sylvia pune adresa pe privat și pun la pachet
la 08.12.2013, 20:14
bun bun
la 08.12.2013, 20:20
Super prezentarea!
la 08.12.2013, 20:38
ce super arata
la 08.12.2013, 20:42
arata super cred ca e si foarte gustos
la 08.12.2013, 20:45
Ce prezentare frumoasa! Si o oala de nota 10 Seamana oala cu una pe care pusesem eu ochii,Le Creuset,sunt grele,din fonta,dar faine rau
la 08.12.2013, 20:48
foarte bun
la 08.12.2013, 20:50
Miti, nu-i din fontă, e din ceramică de la Selgross Le-am primit (adică patru bucăți, să nu certîm pe ele cadou de la: Bunica, Motan, Medi și George le mulțumesc încă odată
la 08.12.2013, 20:58
Sa va bucurati de ele si sa le umpli mereu cu bunataturi
la 08.12.2013, 21:07
tare bun
la 08.12.2013, 22:11
la 09.12.2013, 07:35
Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!
la 09.12.2013, 08:43
cred ca a fost tare buna
la 09.12.2013, 12:13
Ce bun, ce bun!
la 09.12.2013, 20:59
Foarte bine arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking