Borș de vițel cu multe rădăcinoase
Postat de panacris in Ciorbe 8 Dec 2013 | 7300 vizualizari
Uite că a venit rândul sfeclei roșii să o folosesc în borș. Gaby inițial am fost sceptică, dar rezultatul final m-a încântat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (40)
la 10.12.2013, 08:52
Cat de bine suna!
la 10.12.2013, 23:27
ce prezentare faina! place mult ciorba de vitel, are un gust aparte
la 16.12.2013, 13:51
interesanta reteta
la 30.12.2013, 00:21
Delicios borsul !!!
la 02.03.2014, 17:53
de facut si de propus in meniuri
la 07.04.2015, 10:03
Ce poza reușită
la 07.04.2015, 10:40
Multumesc Iri
la 04.02.2016, 10:42
Arata foarte apetisant!
COMENTEAZA