Ciorba de fasole verde cu carnat
Postat de mihaelar63
Morcovul , patrunjelul radacina , gogosarul,rosia si prazul se curata , se spala si se toaca/taie sub forma preferata . Carnatul se taie rondele si se...
Citeste continuareaAcest preparat întrunește toate condițiile pentru a fi pe placul oricui: conține multă afumătură și legume proaspete. În plus, este acrit natural cu borș... Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de borș cu afumătură (ciolan de porc afumat și prefiert) și mazăre proaspătă.
Ingrediente
Mod de preparareSe curăță rădăcinoasele, se spală, se mărunțesc și se pun la fiert, cu 4 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Mazărea se clătește în câteva ape, după ce a fost scoasă din păstăi și se pune la fiert, până ce dă în clocot, câteva minute, după care se strecoară și se adaugă în oala cu rădăcinoasele. Ciolanul afumat de porc se spală, se porționează și se adaugă în oala de ciorbă. Când ciorba scade la fiert, se completează cu apă caldă. Se curăță cepele, se spală, se taie mărunt și se călesc ușor, în ulei suficient, la foc mic. Se spală roșia, se taie mărunt și se călește în tigaie, peste ceapă, după care se toarnă în oala de ciorbă. Se alege, se spală, se zvântă și se taie frunzele de pătrunjel. Se adaugă și borșul natural în ciorbă, se condimentează cu sare și piper și după încă un clocot-două, se oprește focul de la aragaz. Se presară pătrunjel tocat, se acoperă oala cu borș cu capacul și peste 10 minute se poate servi. Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu mazare proaspata si ciolan afumat de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|
Postat de mihaelar63
Morcovul , patrunjelul radacina , gogosarul,rosia si prazul se curata , se spala si se toaca/taie sub forma preferata . Carnatul se taie rondele si se...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană: Curățați și spălați bine legumele. Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|