Bors de aripioare pui

Postat de COSTEO in Supe/Ciorbe
12 Mai 2013 | 16704 vizualizari
Bors de aripioare pui

Ingrediente

  • 10 aripi pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei (rosu sau verde)
  • 2 feliute telina
  • 1 lgt patrunjel
  • 2 cepe
  • 3 linguri bulion
  • bors dupa gust
  • 1 pumn de fidea lata( taitei de casa)
  • sare
  • piper
  • 1 fir cimbru

Mod de preparare

Aripioarele se curata bine,se parlesc si se freaca cu malai,se sareaza putin si se lasa sa stea astfel 10-15 minute.

In acest timp se pune oala cu apa la foc si cand incepe a clocoti, se pune ceapa taiata marunt.

Radacinoasele ,curatate si spalate,se dau prin razatoare sau se taie cubulete si se pun peste ceapa.Se lasa sa dea din nou in fiert si dupa 8-10 minute se pun aripioarele.Se adauga si 3 linguri de bulion.

Cand toate legumele si carnea sunt fierte se adauga 1 pumn de fidea sau taitei de casa,si apoi borsul care in prealabil este infierbantat pana la punctul de fierbere.

Se mai lasa sa dea 2-3 clocote ,apoi se ia deoparte.Se potriveste de sare,iar inainte de a se servi la masa se adauga verdeturile taiate fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de aripioare pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Postat de Dya

Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar). Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele. Saram dupa gust,...

Citeste continuarea

Ciorba cu aripioare de pui

Postat de Dya

Ciorba cu aripioare de pui

Punem aripioarele la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare , adaugam borsul si sucul de rosii . Lasam sa fiarba pana ce da...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2013, 14:57
bun
la 12.05.2013, 15:27
Pare gustos
la 12.05.2013, 16:00
Bunnn!!
la 12.05.2013, 16:13
foarte gustos
la 12.05.2013, 16:57
Va invit la masa dragilor!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking