Ingrediente
- 4 aripioare de pui
- 2 cepe mici
- un morcov
- un pastarnac
- dovlecel
- un cartof potrivit
- cateva rosii mici
- radacina de telina
- un ardei gras verde/galben mic
- o jumatate de ardei capia rosu
- o mana cu taietei de casa (uscati)
- 100 ml suc de rosii
- sare dupa gust
- 300 ml bors de casa (umplut cu tarate)
- verdeturi proaspete: leustean, patrunjel
Mod de preparare
Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar).
Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele.
Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii.
Fierbem pana ce da in clocot, moment in care adaugam taieteii.
Oprim focul dupa 2-3 minute si presaram verdeturile tocate marunt.
Se serveste calda. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|