Ingrediente
- 4 litri de apa
- 1 gaina de tara
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1/2 telina
- 1/2 ardei galben
- 1/2 ardi rosu
- taietei
- 2 cartofi
- sare
- piper
- 1 cub de Maggi Bouillon
- pasta de rosii (eu am avut facuta in casa )
- patrunjel
- bors (facut in casa)
Mod de preparare
Eu am avut gaina direct curatata si portionata, asa ca intai, punem carnea la fiert si spumam cand este necesar.
Intre timp, curatam legumele, le taiem marunt si le calim in putin ulei.
Adaugam peste carne si lasam sa fiarba .
Cand legumele sunt fierte, adaugam si cartofii curatati si taiati cubulete, impreuna cu bulionul. Adaugam si borsul dupa gust (l-am fiert separat inainte de a adauga in ciorba). La urma, adaugam si taitei, nu foarte multi .Potrivim cu sare, piper si vegeta dupa gust.
Cand s-au fiert, tragem de pe foc si adaugam patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|