Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Postat de Dya in Ciorbe
21 Aug 2014 | 18346 vizualizari
Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Astazi am facut o ciorbita tare buna pentru BBk. Sigur a fost buna pentru ca a papat mult si a mai vrut "UNU" :D

Ingrediente

  • 4 aripioare de pui
  • 2 cepe mici
  • un morcov
  • un pastarnac
  • dovlecel
  • un cartof potrivit
  • cateva rosii mici
  • radacina de telina
  • un ardei gras verde/galben mic
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • o mana cu taietei de casa (uscati)
  • 100 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • 300 ml bors de casa (umplut cu tarate)
  • verdeturi proaspete: leustean, patrunjel

Mod de preparare

Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar).

Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele.

Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii.

Fierbem pana ce da in clocot, moment in care adaugam taieteii.

Oprim focul dupa 2-3 minute si presaram verdeturile tocate marunt.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de fasole cu sunculita taraneasca

Postat de mirela0911

Ciorba de fasole cu sunculita taraneasca

Mai intai se curata fasolea de impuritati si se pune intr-un vas in apa rece peste noapte. A doua zi se scurge de apa si se pune fasolea intr-o oala la fiert, in apa rece. Intr-o alta oala se...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu afumatura de porc

Postat de merisor67

Ciorba de fasole cu afumatura de porc

Boabele de fasole, bine spalate le punem de cu seara intr-un vas si le acoperim cu apa in cantitate mai mare si dam vasul la frigider. A doua zi, schimbam apa si punem vasul la foc mediu si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2014, 22:40
si de-asta vreau!
la 21.08.2014, 22:43
la 21.08.2014, 22:49
buna tare
la 21.08.2014, 22:54
la 22.08.2014, 00:52

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking