Bors de peste

Postat de nilgun in Ciorbe
7 Iul 2013 | 3252 vizualizari
Bors de peste

Ingrediente

  • 1 kg. peste- in cazul meu macrou proaspat
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • radacina de patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi - unu rosu unu verde
  • 2 linguri orez
  • 4 linguri bulion
  • leustean proaspat
  • bors
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Morcovii, radacina de patrunjel, cepele, ardeii se taie marunt si se calesc in cele 2 linguri de ulei.  Se adauga apa si se fierbe aproximativ 20 de minute. 

Pestele se spala ff bine. se taie in bucatele mici si se pune peste legume. Se adauga apoi si cartofii si orezul si se fierbe la foc mic pentru jumatate de ora. Se adauga si bulionul si se fierbe inca 10 minute. Se fierbe borsul separat, si se adauga apoi la ciorbita. Se asezoneaza cu sare, piper si leustean tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bors de crap, cu zdrente de ou

Postat de katty

Bors de crap, cu zdrente de ou

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la...

Citeste continuarea

Ciorba de somn la ceaun

Postat de panacris

Ciorba de somn la ceaun

Peștele se eviscerează, se curăță și se porționează. Legumele se curăță și se toacă grosier. Ceaunul se încinge, se adaugă uleiul, legumele tocate cca. 1000 ml apă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2013, 12:06
bun bun
la 07.07.2013, 12:07
multumesc
la 07.07.2013, 12:08
la 07.07.2013, 12:13
la 07.07.2013, 12:33
Este unul din putinele borsuri delicate si dichisite , tre' sa te pricepi bine , ptr a-l putea reusi ...bv , bv

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking