Bors de peste manastiresc

Postat de rocsi_1612 in Ciorbe
11 Dec 2010 | 10403 vizualizari
Bors de peste manastiresc

Ingrediente

  • 2-3 capuri de peste
  • 1 conserva de peste in sos tomat(una mai buna si gustoasa)
  • jumatate ardei rosu
  •  jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde
  • 100 gr orez
  • o mana masline
  •  sare
  • piper
  •  bors pentru acris

Mod de preparare

Mai intai pregatim legumele:ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete.

ceapa o curatam,o spalam si o tocam.

morcovul il radem ,il spalam si il taiem feliute subtiri.

pastarnacul il curatam,il spalam si il taiem patratele mici.

spalam capurile de peste foarte bine.

intr-o oala punem apa pe 3 sferturi.

punem capurile de peste si dam drumul la aragaz.

dupa ce a dat 3-4 clocote adaugam legumele.

lasam sa fiarba la foc potrivit.

orezul il spalam in mai multe ape.

dupa ce legumele au fiert mai bine de jumatate adaugam orezul.

cand orezul este aproape fiert punem conserva.

condimentam cu sare si piper.

mai punem maslinele si bors,dupa gust.

mai lasam sa dea cateva clocote ciorba ,presaram patrunjel verde deasupra si servim..

pofta buna!!!.

la urma scoatem capurile de peste si le aruncam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste manastiresc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Postat de aliliana

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Legumele se spala si se pun la scurs. Cele care necesita a fi tocate, le tocam ( aici ma refer la ceapa, morcov, telina). Salata se spala bine la jet de apa, se pune la scurs si se rupe in bucati....

Citeste continuarea

Ciorba de fasole ardeleneasca cu pancetta

Postat de gurita_ta2005

Ciorba de fasole ardeleneasca cu pancetta

Fasolea se lasa peste noapte intr-o cratita acoperita cu apa. Pancetta cuburi se pune cateva minute la "prajit" fara a se pune ulei(isi lasa din grasimea ei),dupa care se adauga in oala de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2010, 21:56
Pay atunci daca e manastiresc e minunat!!!! de cate ori am mancat la manastire..am plecat atat de incantata....incat nici nu-ti pot descrie
la 11.12.2010, 22:01
bun, bun
la 11.12.2010, 22:17
si eu!! si eu!!!
la 11.12.2010, 22:21
conserva e secretul!
la 11.12.2010, 22:51
ce-mi place 5f

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking