Ingrediente
- 5 fire de praz
- 4 cartofi
- un morcov
- 2 cepe
- un pastarnac
- o rondea de la o telina mare
- sare
- leustean
- 300 suc de rosii
- 300 g zarzavat de ciorba
- un ardei
- 2 rondele de fidea
- bors-200 g
Mod de preparare
Ceapa,cartofii, patarnacul, telina, ardeiul, prazul, morcovul se curata, se spala si si toaca.
Intr-o oala punem apa la fiert cu sare. Cand incepe sa fiarba, punem legumele mai putin prazul. Cand acestea sunt pe mai mult de jumatate fierte, pun prazul.Pe acesta l-am pus mai intai la in ulei incins intr-o tigaie, dupa care l-am pus la fiert in oala cu legume. La final am adaugat zarzavatul pentru ciorbe, sucul de rosii. Borsul l-am pus la fiert si a fost adaugat si el.Le-am lasat la fiert cam 10 minute.
La final al adaugat fideaua si leusteanul tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de praz si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (33)
|