Bors de pui cu galuste imperiale

Postat de pusikmea in Ciorbe
28 Oct 2011 | 5296 vizualizari
Bors de pui cu galuste imperiale

Ieri am vazut la dulceata de trandafiri http://dulceatadetrandafiri.blogspot.com/2011/10/galustele-perfecte.html aceste galuste, de foarte mult timp am vrut sa le incerc, insa tot timpul uitam si le faceam pe cele clasice, nu am facut supa pentru ca nu-mi place sub nici o forma, asa ca mi-am zis sa le incerc in bors de pui si nu regret nici o secunda, deoarece e cel mai bun bors pe care l-am mancat vreodata si cu siguranta o sa le mai fac in aceasta combinatie, insa o sa le incerc si in supa, dar asta o voi face doar pentru baieti. Multumesc pentru idee Dulceata de trandafiri !

Ingrediente

  • Pentru galuste avem nevoie:
  • 50 g unt moale
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 50 g cascaval ras
  • 3 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Reteta pentru bors o gasiti  aici

Pregatim galustele:

Batem ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam cascavalul ras, apoi untul pe care l-am lasat la temperatura camerei, omogenizam si adaugam cu grija faina si grisul, iar la sfarsit condimentam cu sare daca mai este nevoie si piper. Ungem o tava rotunda cu ulei si tapetam cu faina, turnam compozitia rezultata in ea si dam la cuptorul preincalzit 12 - 15 minute. Dupa care lasam sa se raceasca.

Cand s-a racit decupam sub ce forma dorim, sau le putem taia pur si simplu in partatele daca nu aveti forme pentru decupat si le vom pune in supa sau bors inainte cu 2-3 minute inainte de a opri focul.

Eu am pus si resturile care mi-au ramas pentru ca nu m-am indurat sa nu le pun si pe acelea :D.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba taraneasca de cartofi noi

Postat de simona72

Ciorba taraneasca de cartofi noi

Curatam legumele, le spalam si le taiem ca pt ciorba. Untura de ratza o punem in oala in care facem ciorba si calim in ea legumele taiate pt 3-4 minute. Adaugam 2-3 cani de apa si lasam legumele...

Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana

Postat de Lia1

Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana

1. Pune apa rece intr-o oala incapatoare, cu o lingurita rasa de sare. Socotind de la primul clocot, am fiert pentru 20 de minute spate cu aripi de pui (era bine sa fi fost de la tara). Am scos...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2011, 15:04
primesc si eu o portie ce scump e puiutul
la 28.10.2011, 15:09
Chiar imperiale...si ce nota de eleganta ofera borsului....iar copil mic e un scump
la 28.10.2011, 15:11
yam ,sa-ti traiasca minunea!!
la 28.10.2011, 15:12
Nu prea mananc eu bors sau ciorba, dar al tau arata grozav!
la 28.10.2011, 15:14
sufletista sigur ca primesti, multumesc pentru aprecieri

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking