Ingrediente
- 2 pulpe afumate de curcan
- 2 cepe albe
- 1 ardei kapia verde
- 1 ardei gras rosu
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1/2 telina radacina
- 100 gr taitei de casa
- sare
- piper
- 1 legatura de leustean verde
- 200 ml bors de casa
Mod de preparare
Intr-o oala se pun la fiert pulpele afumate de curcan.Se lasa sa fiarba pana se desprinde carnea de pe oase.Se ia spuma cu o paleta.Intre timp se curata legumele ,se spala.Se toaca marunt ceapa.morcovii,patrunjelul si telina se taie cubulete,si ardeii se taie cuburi.Cand carnea e fiarta se scoate carnea si se pun legumele si se lasa sa fiarba.Carnea se ia de pe oase si se face bucati mai mici. Cand zarzavatul e fiert ,se adauga carnea fiarta si taiteii si se lasa inca 3 min sa fiarba,apoi se adauga borsul,sare si piper si se lasa sa da un clocot.Se presara leustean verde tocat si se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pulpe de curcan afumate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|