Bors de pulpe de curcan afumate

Postat de carla27carla in Ciorbe
28 Apr 2014 | 4041 vizualizari
Bors de pulpe de curcan afumate

Foarte bun cald in zilele reci.

Ingrediente

  • 2 pulpe afumate de curcan
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina radacina
  • 100 gr taitei de casa
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de leustean verde
  • 200 ml bors de casa

Mod de preparare

Intr-o oala se pun la fiert pulpele afumate de curcan.Se lasa sa fiarba pana se desprinde carnea de pe oase.Se ia spuma cu o paleta.Intre timp se curata legumele ,se spala.Se toaca marunt ceapa.morcovii,patrunjelul si telina se taie cubulete,si ardeii se taie cuburi.Cand carnea e fiarta se scoate carnea si se pun legumele si se lasa sa fiarba.Carnea se ia de pe oase si se face bucati mai mici. Cand zarzavatul e fiert ,se adauga carnea fiarta si taiteii si se lasa inca 3 min sa fiarba,apoi se adauga borsul,sare si piper si se lasa sa da un clocot.Se presara leustean verde tocat si se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pulpe de curcan afumate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de burta

Postat de comanligia

Ciorba de burta

Am spalat burta pe care am taiat-o fideluta. Am curatat si spalat legumele(pastarnacul,ceapa,1 morcov,telina) apoi le-am taiat marunt si le-am pus intr-o oala mai mare impreuna cu burta la...

Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de merisor67

Ciorba radauteana

Portionam puiul si il spalam bine apoi il vom pune la fiert in apa cu putina sare. Cand incepe apa sa fiarba, inlaturam spuma care se formeaza. Curatam si spalam bine legumele pe care le vom...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2014, 17:17
Numai bun poate fi
la 28.04.2014, 17:50
N-am mancat dar nu are ce sa nu fie bun..
la 28.04.2014, 18:07
la 28.04.2014, 19:01
la 28.04.2014, 19:41
imi place

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking