Ingrediente
- 900 g coada de vita
- 350 g rosii (eu am avut la borcan)
- zarzavat de supa
- 1/2 varza mica
- sare
- piper
- 3 linguri smantana
- 1 lingura patrunjel
- 1/2 bors
- 3 litri apa
Mod de preparare
Carnea taiata bucati egale, se fierbe in 3 litri apa cu sare. Pe parcurs se spumeaza, apoi se pune zarzavatul taiat cuburi sau julien.
Cand carnea este aprope fiarta, se adauga varza taiata fideluta, se mai lasa la fiert 15 minute, apoi se pun rosiile curatate de pielita si taiate, apoi borsul se mai fierbe 10 minute.
La sfarsit se potriveste de sare si piper.
Se serveste cu patrunjel tocat si smantana cine mai doreste. Bineinteles cu ardei iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors taranesc din coada de vita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|