Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )

Postat de ralu_ca in Porc
19 Ian 2014 | 21064 vizualizari
Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )

Ingrediente

  • 600 gr carne porc (cotlet , pulpa)
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • sare,piper macinat,boia
  • 1 cana supa de carne
  • 600 gr cartofi
  • ulei pentru prajit cartofii

Mod de preparare

Carnea am taiat-o cubulete mai marunte. Ceapa se taie solzisori, usturoiul felii si se calesc pe 4 linguri de ulei . Am adaugat carnea si se prajeste pana devine alba. Se sareaza ,pipereaza, (dupa gust) se pune o lingurita de boia, apoi turnam si cana de supa si se acopera cu un capac lasand sa se inmoaie carnea.

Intre timp curatam cartofii, ii taiem cubulete si se prajesc in ulei.

Cand carnea s-a inmuiat se lasa pe foc pana zeama se evapora si mai prajim inca putin in ulei. Totul se toarna peste cartofii prajiti se amesteca si se presara cu cozi de ceapa verde taiate marunt sau cu patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi

Postat de katty

Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi

Taiem carnea in bucati potrivite. In uleiul incins punem carnea. Cand s-a albit bine pe toate partile, adaugam ceapa tocata fin. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic. Amestecam ocazional....

Citeste continuarea

Placinta cu carne de porc si legume

Postat de katty

Placinta cu carne de porc si legume

Amestecam carnea tocata cu mazarea, porumbul, cubuletele de vinete, morcovul ras, sare, piper, cimbru si oul. Intr-o tava, asezam pe rand jumatate din foile de placinta, pe care le ungem cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2014, 16:13
Buna tare
la 19.01.2014, 16:24
arata foarte bine da' ce limba se vorbeste la Brasov?
la 19.01.2014, 16:36
la 19.01.2014, 16:40
nu stiu cum se citeste, dar arata ma-sa! mananci cu ochii )
la 19.01.2014, 17:04
Wow, cat de bine arata!Trebuie incercata!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking