Ingrediente
- 200 gr dovleac
- 3 linguri ulei
- 150gr branza sarata
- 3 oua
- 1 iaurt mic
- frunze de patrunjel, marar tocate (optional)
- 1 plic praf de copt
- 5 linguri faina
Mod de preparare
Dovleacul il curatam de coaja si seminte si il razuim .
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei la incins si calim dovleacul , pana cand se inmoaie .
Dam deoparte si lasam sa se raceasca.
Intr-un bol batem ouale pana cand se face putina spuma deasupra si adaugam pe rand amestecand in continuare iaurtul , branza razuita , lingura de ulei ramasa , praful de copt si dovleacul calit si racit .
Amestecam bine si adaugam faina (s-ar putea sa trebuiasca faina mai multa , in fuctie de cat de apos este si dovleacul si iaurtul)
Punem cate doua linguri in forma de briose si dam la cuptor cam 30 minute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|