Briose aperitiv cu dovleac

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
31 Oct 2013 | 4256 vizualizari
Briose aperitiv cu dovleac

Daca tot am luat sambata un dovleac mare , am zis sa mai fac cate ceva cu el.

Ingrediente

  • 200 gr dovleac
  • 3 linguri ulei
  • 150gr branza sarata
  • 3 oua
  • 1 iaurt mic
  • frunze de patrunjel, marar tocate (optional)
  • 1 plic praf de copt
  • 5 linguri faina

Mod de preparare

Dovleacul il curatam de coaja si seminte si il razuim .

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei la incins si calim dovleacul , pana cand se inmoaie .

Dam deoparte si lasam sa se raceasca.

Intr-un bol batem ouale pana cand se face putina spuma deasupra si adaugam pe rand amestecand in continuare iaurtul , branza razuita , lingura de ulei ramasa , praful de copt si dovleacul calit si racit .

Amestecam bine si adaugam faina (s-ar putea sa trebuiasca faina mai multa , in fuctie de cat de apos este si dovleacul si iaurtul)

Punem cate doua linguri in forma de briose si dam la cuptor  cam 30 minute .

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose mic dejun

Postat de RuxyRux

Briose mic dejun

Ceapa si ciupercile se toaca la blender, la fel si dovleacul. Se incinge uleiul (usor) si se pun ciupercile presarate cu putina sare si se lasa doua minute la foc mic, se adauga ciupercile si...

Citeste continuarea

Briose cu dovlecel si miez de lapte

Postat de simona72

Briose cu dovlecel si miez de lapte

Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam uleiul treptat, apoi punem laptele cite putin si mixam. Dovlecelul il spalam, nu l-am curatat de coaja, il dam pe razatoarea mare si-l punem peste oua si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2013, 11:10
la 31.10.2013, 11:14
la 31.10.2013, 11:25
E timpul dovlecilor. Bun!
la 31.10.2013, 11:30
Bun! Foarte bun!
la 31.10.2013, 11:42

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking