Ingrediente
- 2 oua
- 200ml ulei
- 300ml iaurt
- 400g faina
- 200g zahar
- 2 linguri cacao
- 1 praf de copt
- 2 zahar vanilat
- 1 lamaie
- stafide
- un praf de sare
Mod de preparare
Se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste.
Se adauga uleiul putin cate putin.
Se adauga iaurtul si sucul de lamaie.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si praful de sare.
Se amesteca bine si se imparte in doua castroane.
Intr-o parte se pune zaharul vanilat si coaja de lamaie.
In cealalta se pune cacaoa si stafide si se amesteca bine.
Se pun in forme de briose tapetate cu hartie simultan din cele doua compozitii.
Se da la cuptorul praancalzit la foc mediu 30-35 minute.
Cand sunt gata se lasa sa se raceasca se scot din forme si se pudreaza cu zahar.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose bicolore" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|