Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata

Postat de laylalala in Prajituri
14 Mar 2011 | 4578 vizualizari
Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata

Ingrediente

  • 3 oua
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 50 gr unt, topit
  • 1 lingura smantana
  • 80 gr faina amestecata cu 1 lingurita praf de copt
  • 50 gr fulgi de ciocolata
  • 50 gr coaja de portocala confiata

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 180˚C. Amesteca fulgii de ciocolata si coaja de portocala confiata cu 1 lingura de faina.

Bate ouale cu zaharul si esenta de rom. Adauga untul si amesteca. Adauga smantana si amesteca iar. Incorporeaza faina. Inglobeaza apoi fulgii de ciocolata si coaja de portocala confiata.

Toarna aluatul intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose si da la copt 20-25 minute. Lasa briosele sa se raceasca complet apoi decoreaza-le dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura Albinita

Postat de sufletista

Desert prajitura Albinita

Foi- intr-o cratita adaugam untul, zaharul, oul, mierea si laptele. Punem pe foc mic amestecand continuu pana ce se topeste zaharul, apoi lasam sa se raceasca bine. Intr-un bol amestecam faina...

Citeste continuarea

Prajitura cu foi caramel

Postat de merisor67

Prajitura cu foi caramel

Pentru foi, punem zaharul, intr-un vas cu pereti dubli, la caramelizat. Amestecam frecvent in el sa nu se arda si sa devina amar. Punem si apa la incalzit. Cand zaharul s-a topit, adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2011, 15:53
la 14.03.2011, 15:55
buneee
la 14.03.2011, 16:28
frumoase
la 14.03.2011, 16:33
Splendid...coji de portocale...mmmm...yamyyyy si ce culoare

http://www.youtube.com/watch?v=AxphNof166s
la 14.03.2011, 16:53
bune bune

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking