Briose cu morcovi

Postat de mitinita in Prajituri
8 Mar 2011 | 3789 vizualizari
Briose cu morcovi

Facute de degetele de maruntele pentru voi toate!!!

Ingrediente

  • 1 1/2 cup faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita nucsoara
  •  1/4 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 -3/4 cup zahar brun
  • 1 ou,batut
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 cup lapte
  • 1 cutie de ananas,bucati,fara suc
  • 1 1/2 cup morcovi,dati pe razatoare
  • 1/2 cup stafide (optional)
  • 1/2 cup nuci (optional)

Mod de preparare

Intr-un bol se adauga faina,bicarbonatul de sodiu,praful de copt,condimentele si zaharul.

In alt bol se amesteca oul,laptele,uleiul si zaharul vanilat.

Intr-un al treilea bol mai adanc se adauga morcovii si ananasul. Se pune peste amestecul de lapte,ou si ulei.Se amesteca bine.

Se adauga bolul de faina si se amesteca usor,numai cat sa fie combinat.

Acum se pot incorpora nucile si stafidele,daca ai ales sa folosesti.

Se coc in cuptorul preincalzit,in forma de briose ,cam 20-25 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert briose cu morcovi si nuci

Postat de privatelaura

Desert briose cu morcovi si nuci

Se pregatesc intai morcovii. Se curata de coaja. Se spala si se rad. Se pun intr-un castron, apoi se acopera cu suc proaspat de portocale. Morcovii se vor hidrata si vor avea o aroma placuta de...

Citeste continuarea

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Postat de panacris

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Pentru cuș-cuș: Se pune apa la fiert, după ce a început să bolborosească, se adaugă sarea și uleiul de măsline, apoi se adaugă cușcușul și se oprește focul. Se acoperă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2011, 10:11
sunt prima ma servesc repede pana vin fetele La multi ani sa ai o primavara frumoasa
la 08.03.2011, 10:15
Multumesc la fel sufletista
la 08.03.2011, 10:24
La multi ani si pupici pentru degetelele harnice
la 08.03.2011, 10:37
La multi ani!
la 08.03.2011, 10:46
La multi ani iar aceasta primavara sa te gaseasca mai vesela,mai frumoasa si iubita!!!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking