Brownies cheesecake cu caise

Postat de RuxyRux in Prajituri
5 Iun 2013 | 4863 vizualizari
Brownies cheesecake cu caise

Oare ce iese cand combini doua prajituri delicioase? Deliciu sa fie oare? :)

Ingrediente

  • Brownies:
  • 200 gr unt( de calitate min 65% grasime)
  • 300 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 3 linguri iaurt( grecesc 10%) cu varf
  • 150 ml lapte
  • 3 oua mari
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • vanilie
  • 3 linguri gem de caise( sau piersici)
  • 3 linguri cacao
  • Cheesecake:
  • 1 kg branza cremoasa( f buna e Pilos de la Liddl)
  • 300 ml frisca lichida( Hulala)
  • 3 oua
  • vanilie
  • 200 gr zahar
  • coaja de lamaie( optional)
  • caise

Mod de preparare

Se prepara brownies: Punem la mixer untul si zaharul, adaugam pe rand ouale, iaurtul, gemul, laptele, vanilia, faina si praful de sare apoi cel de copt si cacaoa.

Tapetam cu hartie de copt o tava( cea dreptunghiulara cu inel culinar am ales eu) si punem blatul.

Coacem pentru fix 10 minute la cuptorul incins la 180 de grade.

Crema o preparam imediat ce am bagat blatul la copt: Amestecam la mixer  toate ingredientele, incepem cu frisca o mixam 1 minut apoi adaugam crema de branza,  zaharul si vanilia, apoi ouale pe rand.

In minutul 11 scoatem tava si turnam deasupra crema de cheesecake si apoi jumatatile de caise. ne miscam cat putem de repede( mie mi-a luat 3 minute).

Dam la cuptor pentru 45 de minute la aceiasi temperatura.( nu stingem cuptorul).

Scoatem tava lasam putin sa se raceasca desprindem cu un cutit de pe margine prajitura si apoi scoatem inelul culinar. racim, portionam apoi si servim... e un deliciu curat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cheesecake cu caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (69)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert prajitura cu branza si capsuni

Postat de mirela0911

Desert prajitura cu branza si capsuni

Se spala capsunile si se rup coditele. Se lasa sa se scurga bine de apa. Branza se amesteca bine cu zaharul si smantana pentru a obtine o compozitie mai cremoasa (in cazul in care branza este...

Citeste continuarea

Desert prajitura Krem a la krem cu mascarpone

Postat de ela

Desert prajitura Krem a la krem cu mascarpone

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc, apoi adaugam treptat zaharul, zaharul vanilat si mixam bine. Adaugam si galbenusurile. Praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2013, 18:57
vreau si eu o bucatica
la 05.06.2013, 19:00
Bya, cu drag
la 05.06.2013, 19:02
Stiu ca e foarte buna!
la 05.06.2013, 19:03
Ruxy, arata de nu se poate privi la ea fara sa salivezi!
la 05.06.2013, 19:04
Ai venit cu bunaciunea sa ne bagi in boala nu alta....

Vezi toate comentariile (69)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking