Brownies cu branza

Postat de rena in Prajituri
19 Feb 2014 | 4137 vizualizari
Brownies cu branza

Ingrediente

  • 125 gr.unt
  • 125gr.ciocolata neagra
  • 200gr.zahar
  • 3 oua
  • 50gr.faina
  • 50gr.cacao
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 200gr branza fina (eu am pus Philadelphia )
  • 50gr.zahar pudra

Mod de preparare

Mai intai punem cuptorul la incalzit la 200 de grade.

Intr-o oala punem untul cu zaharul si ciocolata rupta bucatele,lasam sa se topeasca.Dupa ce s-a racit putin batem usor cele 3 oua si le adaugam in compozitia de ciocolata amestecand intr-una.

Adaugam  faina,cacaoa si praful de copt si amestecam in continuare dar usor.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie.

Intr-un castron batem cu mixerul branza fina cu zaharul pudra pana devine o crema.

Cu o lingura punem crema de branza peste compozitia de ciocolata si cu un cu un cutit tragem fasii lungi.

Punem la cuptor si dam la 180 de grade pentru 35-40 de min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert brownies cu crema de branza dulce

Postat de panacris

Desert brownies cu crema de branza dulce

Ciocolata se mărunțește și se pune la foc într-o crăticioară cu fundul gros la foc mic, împreună cu untul până ce se obține o cremă fluidă. Între timp se bat...

Citeste continuarea

Cheesecake Brownies

Postat de comanligia

Cheesecake Brownies

Se incinge cuptorul la 160°c. Se unge o tava de 16-25 cm cu unt si se pune o foaie de copt. Se topeste ciocolata la bain-marie impreuna cu untul.Se lasa la racit 5 minute,apoi peste se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2014, 22:21
Minunate!
la 20.02.2014, 09:15
la 20.02.2014, 09:45
la 20.02.2014, 14:34
Ce buna

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking