Bruschete cu branza de burduf si porumb

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2015 | 4370 vizualizari
Bruschete cu branza de burduf si porumb

va invit la o portie de bruschete fierbinti si crocante.....

Ingrediente

  • 9 felii paine toast de secara
  • cca 200 gr. branza de burduf
  • 1/2 conserva porumb dulce
  • 3-4 linguri pasta de ardei
  • 2 rosii marisoare
  • cca 100 gr. cascaval ras
  • 1 legatura de marar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam feliile de paine toast.

Peste paine asezam un strat de branza de burduf.

Apoi punem pe fiecare felie cate o felie de rosie.

In jurul rosiei punem peste branza de burduf cate putina pasta de ardei.

Presaram boabe de porumb , cascaval ras iar la final marar verde prospat tocat.

Asezonam dupa gust cu sare si piper si dam tava la cuptor pentru 10 - 15 minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu branza de burduf si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute de legume

Postat de GeorgianaGrigorescu

Chiftelute de legume

Dovleceii, morcovii si cartofii se dau pe razatoare, se sareaza, se lasa putin apoi se storc de zeama. Peste legumele stoarse se adauga ouale, pesmetul, patrunjelul tocat si condimentele. Se...

Citeste continuarea

Creier pane

Postat de Sidy

Creier pane

Creierul se spala in apa rece , inlaturam eventualele bucatele de os ramase. Punem apoi creierul intr-un bol cu 1-2 linguri de otet si il lasam asa o ora. Stiu ca multe dintre voi il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2015, 20:25
bunee!
la 05.05.2015, 20:25
Bune sunt. ..
la 05.05.2015, 20:25
la 05.05.2015, 20:33
Iooooi cum s-a topit branzica aia!
la 05.05.2015, 20:35
bune,bune!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking