Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata

Postat de rivka in Aperitive / Garnituri
8 Sep 2009 | 7546 vizualizari
Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata

Dupa idee Ala-Oancea am facut aceste buccelute cu sunca , aluatul si umplutura le-am adaptat. Sunt foarte potrivite seara la TV sau pt o aniversare cu bufet.

Ingrediente

  • 1 ou
  • faina cca 100 grame
  • un vf de cutit de drojdie uscata
  • sare
  • jumatate de lingura zahar
  • jumatate de canita de apa calda
  • putin ulei de floarea soarelui
  • pt umplutura
  • sunca de curcan , pui sau porc conserva
  • cascaval ras
  • verdeata
  • condimente piper, boia de ardei dupa gust
  • 1ou batut cu pensula
  • mac pt ornat
    

Mod de preparare

Se face o coca de marimea unei bile de tenis din faina, sare, zahar, vf de cutit de drojdie,putin ulei,un ou.

Se lasa coca la crescut intre timp se pregateste umputura amestecandu-se ingredientele, sunca, cascavalul, verdeata si condimentele dupa gust.

Se intinde aluatul pe masa stropita cu faina, cu un pahar cu gura mare gen pahar de apa IKEA se taie cercuri de aluat , se pune in fiecare cerc 2 lingurite de umplutura, se inchid cerculetele de aluat deasupra , se aseaza in tava unsa cu ulei, se ung cu ou se stropesc cu mac si se lasa pe masa la crescut inca vreo 15 minute.

Se dau la cuptorul incins la 180 grade cca 30 minute.

Ies foarte bune merita incercate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv oua cremoase cu legume de vara

Postat de Satisfyyourcravings

Aperitiv oua cremoase cu legume de vara

Dovlecelul si ardeiul se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei de masline, presarate cu sare si piper intr-o tigaie (din fonta), pana se inmoaie si devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie....

Citeste continuarea

Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

Postat de Ksenya

Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

  Scoateti ouale si aduceti-le la temperatura camerei. Spalati bine ouale, folosindu-va de un burete de bucatarie. Puneti ouale la fiert   putina sare si la foc   mediu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2009, 11:27
la 08.09.2009, 11:33
la 08.09.2009, 18:53
Mananci din ochi boccelutele astea.Super, super!
la 08.09.2009, 20:54
Iamiii! Rivka, imi plac retetele tale!
la 09.09.2009, 08:29
Ti-au iesit foarte frumoase

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking