Ingrediente
- 400 gr paste (eu am folosit fusili)
- 500 gr branza de vaci
- 2 oua
- 200 gr smantana
- 6 linguri zahar brut
- seminte vanilie
- coaja rasa portocala
- zeama de la o portocala
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert conforma instructiunilor de pe pachet.
Intr-un bol, se faramiteaza branza de vaci, se adauga ouale si zaharul. Se amesteca bine, se adauga coaja rasa de portocala, semintele de vanilie si smantana. La sfarsit, se adauga si zeama de portocala.
Se omogenizeaza bine.
Dupa ce s-au fiert, se scurg pastele si se amesteca in compozitia de branza.
Pregatim o forma de copt termorezistenta, ungem bine cu unt si turnam intreaga compozitie. Presaram un pic de zahar brut si dam la cuptor, la foc mediu, pentru 40-50 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza cu vanilie si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|