Budinca de cartofi cu branza si smantana

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
12 Ian 2014 | 17322 vizualizari
Budinca de cartofi cu branza si smantana

Reteta preluata de la Merisor >:D< ... O bunatate !!! Poate fi servita simpla,cu salata...noi am servit-o langa o friptura la gratar !!!

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 100 gr branza caciotta ( puteti inlocui cu telemea)
  • 5 linguri smantana
  • marar
  • sare
  • unt ( pentru uns )

Mod de preparare

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi.Ii punem la fiert in apa rece cu sare.

Separat branza o dam prin razatoare.

Ouale le amestecam cu smantana si marar.

Cand cartofii s-au fiert,ii scurgem de apa si ii asezam intr-o tava unsa cu unt.

Peste cartofi punem un strat de branza si apoi amestecul de oua .

Dam la cuptorul incins la 180 grade pana ce se rumeneste frumos la suprafata.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Se fierb cartofii in coaja (sau se pot fierbe inainte cu o zi). Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari. La fel se da si casul pe razatoare....

Citeste continuarea

Aperitiv budinca rest, restul e istorie

Postat de Constelatialeu

Aperitiv budinca rest, restul e istorie

Punem la fiert cartofii in coaja, punem sare in apa care fierb cartofii. Cat timp fierb taiem ceapa si mararul, intr-un castron amestecam urda cu branza de capra si cea de vaca. Peste amestecul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2014, 22:07
la 12.01.2014, 22:16
bun bun
la 12.01.2014, 22:17
Cat de bine arata!;-bd
la 12.01.2014, 22:21
super
la 12.01.2014, 22:22
tare bunaaaa

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking