Budinca de mamaliga cu vinete

Postat de epurasha2bb in Porc
12 Sep 2010 | 5319 vizualizari
Budinca de mamaliga cu vinete

din ce mai aveam prin frigider, din ciclul nu aruncati nimic :))

Ingrediente

  • 1/2 vanata
  • 1 ceapa rosie
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 rosie coapta decojita
  • mamaliga rece de ieri
  • 1 ou
  • 150 g carne tocata de porc
  • unt pentru uns tava
  • sare, piper
  • ulei
  • verdeata
  • 50 g branza si cascaval rase
  • putin ketchup

Mod de preparare

Se da vanata curatata de coaja pe razatoare si se caleste impreuna cu ceapa taiata solzisori si grauntii de usturoi taiatai feliute.Se adauga carnea intai si dupa aceea rosia tocata fara coaja, sare si piper.Se unge o tavita cu unt (eu am folosit tavita de silicon inimioara).Se bate un ou si se adauga in aceasta compozitie racita, apoi se adauga putina verdeata tocata fin.

Se aseaza un blat de mamaliga rece de ieri, se paseaza bine cu degetele si apoi deasupra turnam amestecul gros cu vanata .Radem putina branza si cascaval si apoi stropim cu putin ketchup.Dam la cuptor sa se rumeneasca.E foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de mamaliga cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Postat de panacris

Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

Bucățelele de porc se pun la dinstuit împreună cu ciupercile curățate și tocate mărunt, cca. 10 minute la foc mic, într-un vas Wokk, acoperit. Apoi se adaugă ceapa...

Citeste continuarea

Platou de toamna

Postat de ancutsa

Platou de toamna

  Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie în patru porţii. Se umple fiecare felie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2010, 01:43
la 12.09.2010, 01:44
am mancat,acum pot sa merg la culcare
la 12.09.2010, 08:36
Mamaliga cu vinete Zau ca n-am papat pina acum dar dupa ce scrii tu aici e delicioasa ! 5 fucute
la 12.09.2010, 10:04
ce frumos stii tu sa reciclezi!! frumoasa idee
la 12.09.2010, 11:36
Interesanta reteta.Nici eu nu am mancat mamaliga cu vinete niciodata.Dar a ta arata foarte bine.

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking