Desert cornete cu crema de vanilie
Postat de panacris
Foietajul se laasă la dezghețat lent, în frigider. Apoi se întinde pe masa de lucru și se taie fâșii de cca. 1 cm lățime, pe toată lungimea foii. Formele de conuri...
Citeste continuareaAm preluat de la Mirela, am modificat putin si a iesit ceva foarte bun. Mie mi-a iesit dublu respectand reteta ei!
Ingrediente
Mod de prepararePastele se pun la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Prunele se spala, se scot samburii si se taie bucati mici. Branza de vaci se amesteca cu 5 linguri de zahar si zaharul vanilat si se amesteca pana se topeste. Se adauga galbenusurile si prunele si se amesteca bine. Pastele fierte se trec pe sub jet de apa rece, se scurg si se pun intr-un castron. Se pune si branza cu prune si se amesteca bine. Se ung cu unt doua vase termorezistente (mie doua mi-a trebuit). Se toarna amestecul in vase si se niveleaza. Se introduce in cuptorul preincalzit pana se rumeneste deasupra. Albusurile se bat spuma cu doua linguri de zahar ca pentru bezea, Se scoate budinca rumenita din cuptor si se pune deasupra bezeaua cu lingura sau posul. Eu am pus bezea numai pe una ca nu ajungea pentru amandoua. Se introduce din nou in cuptorul dat la minim pana se face bezeaua si capata culoare. Se serveste calduta, dar si rece este buna. Eu am pus pe cea fara bezea gem de prune si a mers de minune. Am pus gen de prune si alaturi de cea cu bezea si a fost tare buna. Pofta Buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza si prune" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de panacris
Foietajul se laasă la dezghețat lent, în frigider. Apoi se întinde pe masa de lucru și se taie fâșii de cca. 1 cm lățime, pe toată lungimea foii. Formele de conuri...
Citeste continuareaPostat de Dea_Dea
ALUATUL Ouale cu zaharul si esenta de vanilie se amesteca cu telul , se adauga smantana , se omogenizeaza. Apoi se adauga uleiul , se omogenizeaza, se adauga praful de copt , se amesteca...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|