Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter

Postat de panacris in Dulciuri
20 Iul 2013 | 4231 vizualizari
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter

Un dulce minunat ce ne amintește de copilărie;)

Ingrediente

  • paste fusilli de la Amway cca. 300 g,
  • brânză Cevafin de la Delaco cca. 250 g,
  • telemea de oi cca. 100 g,
  • ouă 3 bucăți,
  • dulceață de morcovi a la Panacris (vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html) cca. 300 g,
  • sâmntână cca. 100 g,
  • coaja de la 1 lămâie

Mod de preparare

Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj. Între timp se amestecă brânza cu telemeaua, smântâna, ouăle, dulceața de morcovi( rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html) și coaja de lămâie. După ce s-au fiert pastele, se scurg de apă și se amestecă cu amestecul de brânză.  Vasul Zepter rece, se tapetează cu foaie de pergament, se pune budinca de paste, se acoperă cu capacul, se pune la foc mediu cca. 10 minute, până ce acul de la termocontrol ajunge în zona verde. Se oprește focul, apoi cam la 5 minute se ridică capacul, se sterge cu un șervețel absorbant aburul format pe capac. După cca. 25 de minute, budinca e gata. Se servește caldă sau rece cu adaos de dulceață de morcovi după gustul fiecăruia. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert fursecuri de Craciun portugheze (Broas)

Postat de cristeena20

Desert fursecuri de Craciun portugheze (Broas)

E foarte important sa urmam instructiunile de confectionare, mai ales timpul de coacere, deoarece nu vrem fursecuri prea tari, sau prea arse. Intr-o cratita punem apa, uleiul de masline, sare,...

Citeste continuarea

Desert clatite americane cu fulgi de ciocolata

Postat de Oana

Desert clatite americane cu fulgi de ciocolata

Intr-un castron mai mare, bate ouale cu zaharul, cu un tel. Adauga untul topit si racit, vanilia si coaja de lamaie. Adauga laptele batut si omogenizeaza usor....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2013, 19:01
la 20.07.2013, 19:02
bun bun
la 20.07.2013, 19:03
Ce bine arata!
la 20.07.2013, 19:11
Excelenta!
la 20.07.2013, 19:18
Ce mult imi placeee!!! Sa iau repede o furculita sa incep sa mananc pana nu se termina.

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking