Budinca de paste cu sunca si branza de capra

Postat de krysty in Paste
1 Dec 2013 | 4415 vizualizari
Budinca de paste cu sunca si branza de capra

Ingrediente

  • 200g branza de capra
  • 3 oua
  • 300 g smantana
  • sare
  • 400 g paste spirale
  • 1 ceapa
  • 200 g sunca

Mod de preparare

Se pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga pastele. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, apoi se opreste flacara. Acoperim oala cu un capac si o lasam 10 minute acoperita.

Intre timp smantana o amestecam cu putina sare,cu ouale batute spuma,cu branza dara pe razatoarea mare cu sunca taiata fasii.

Ceapa se curata,se spala si apoi se taie julien.

Apoi scoatem pastele intr-o strecuratoare si lasam 5 minute la scurs,apoi amestecam le amestecam cu compozitia de oua batute ,branza si smantana.Asezam intr-o tava unsa cu ulei pastele si ceapa aranjata uniform . Punem tava in cuptor pentru  25-30 minute.

Budinca se poate servi atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu sunca si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Noodles cu legume si sos de soia

Postat de AlexTeacher

Noodles cu legume si sos de soia

Incepe prin a pune taiteii de orez la hidratat, in apa rece, pentru 10 minute. Procedeaza la fel si cu urechile de lemn.  Taie morcovii si ardeii batonete. Morcovii trebuie sa fie mai...

Citeste continuarea

Paste cu ton

Postat de caroline

Paste cu ton

Se pune o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand s-a incins punem putin ulei de masline si calim usturoiul curatat pentru cateva minute. Astfel uleiul va lua aroma usturoiului.  Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2013, 21:01
la 01.12.2013, 21:03
la 01.12.2013, 21:09
Delicios
la 01.12.2013, 21:15
Buna
la 01.12.2013, 21:21
imi place

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking